footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

CAZARE

Cazare Vila Transilvania

Cazare 3 stele în Zărnești - Brașov

Cazare vila Transilvania pune la dispoziție spații de cazare cu servicii și facilitați incluse. Savurează cafeaua de dimineața privind peisajul superb cu crestele munților ce ating cerul și capătă energia necesară pentru a te aventura în călătorii și drumeții! Bucură-te de un sejur și vizitează împrejurimile superbe din zonă sau odihnește-te după o petrecere cu chef și voie bună!

r-icons-(6)

Mic - Dejun

r-icons (2)

Room - Service

r-icons-(5)

Delicii Culinare

parking-lot

Parcare Privata

cazare restaurant transilvania

Cazare Vila Transilvania

Cazare cu servicii și facilități complete


Suntem dedicați să ne ocupăm de toate aspectele legate de găzduirea oaspeților noștri, astfel încât șederea lor să fie cât mai plăcută. Serviciile noastre complete de cazare includ facilități premium, care contribuie la confortul și satisfacția vizitatorilor noștri.

Oferim o parcare privată pentru a asigura accesul facil și sigur al mașinilor oaspeților noștri. Astfel, aceștia pot lăsa în siguranță vehiculele în timpul șederii lor.

Curtea exterioară și terasa acoperită reprezintă spații amenajate special pentru a oferi oaspeților noștri o priveliște impresionantă către un peisaj superb. Aceste facilități de cazare Transilvania sunt locuri ideale pentru relaxare, socializare și petrecerea timpului în aer liber.

Serviciile noastre de restaurant oferă o gamă diversificată de opțiuni culinare. Meniul nostru este conceput pentru a satisface gusturile și preferințele fiecărui oaspete, oferind delicii culinare într-un cadru elegant și confortabil. Echipa noastră de bucătari este gata să vă ofere o experiență gastronomică memorabilă.

Cazare Transilvania Zarnesti

Cazare Vila Transilvania

Galerie Foto

Suntem extrem de bucuroși să vă putem oferi servicii de top și spații de cazare care respectă standardele de utilitate și curățenie! Eforturile noastre sunt susținute în fiecare zi pentru a vă aduce o experiență memorabilă, cu servicii impecabile și delicii gastronomice care vă vor încânta papilele gustative. Ne dorim să vă simțiți ca acasă și suntem convinși că veți aprecia toate lucrurile minunate pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră aici la Cazare Vila Transilvania.

Vă Așteptăm cu Drag la Vila Transilvania din Zărnești!