footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

CONTACT

Contact Restaurant Transilvania Zarnesti

Lasă-ne un mesaj prin formular alăturat

Trimiteți întrebări prin formularul de contact Restaurant Transilvania și vom răspunde întrebărilor pentru o colaborare eficientă privind satisfacția și plăcerea dumneavoastră de a fi alături de noi. Nu ezitați să ne contactați sau să ne lăsăți mesaj iar noi vom reveni cu lămuriri.
  Contact Restaurant Transilvania Zarnesti

  Date de Contact

  Suntem încântați și onorați să facem parte din povestea fiecăruia dintre dumneavoastră. Indiferent de stilul și preferințele fiecăruia în ceea ce privește atenția și participarea la evenimente, suntem deschiși și comunicativi, contribuind activ la organizarea acestora.

  Ne-am asumat responsabilitatea de a fi conștienți de impactul pe care îl avem asupra invitaților noștri, iar în acest sens, ne asigurăm că dorința dumneavoastră de a fi în centrul atenției este respectată. Suntem atenți la echilibrul necesar între implicarea noastră în eveniment și asigurarea unui spațiu adecvat și a serviciilor necesare.

  Ne străduim să oferim un mediu în care fiecare invitat să se simtă special iar experiența să fie una memorabilă și plăcută. Fie că este vorba de organizarea unui eveniment social sau profesional, suntem aici pentru a vă ajuta să vă realizați visul și să creați amintiri de neuitat.

  Program Locatie:

  Lun - Dum - 09:00 - 22:00
  Adresa: Str. Ciucaș, nr. 9 Zarnesti, Brasov

  Locație Google Maps