footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

Restaurant Transilvania Zarnesti

Onomastica - petrecerea de ziua numelui tău

Orice prilej de a petrece alături de familie și prieteni e o bucurie, cu atât mai mult când tu ești cel sărbătorit. Organizează zile onomastice Zarnesti la restaurant Transilvania, intr-un cadru minunat și cu preparate delicioase pregătite pentru invitații tăi, vei avea cu siguranță o zi onomastică minunată de sărbătorit.

Zile Onomastice Restaurant Transilvania
Zile Onomastice Restaurant Transilvania
01

Free Wi Fi

Internetul de mare viteză la discreție pentru toți invitații. Postează selfie-uri și momente dragi pe social media.
02

Parcare Privată

Dispunem de o parcare generoasă, asfaltată și securizată, monitorizată prin intermediul camerelor de supraveghere funcționale.
03
Restaurant Transilvania

Spații de Cazare

Suntem pregătiți să vă oferim locuri de cazare pentru a vă relaxa și a vă reîncărca bateriile în urma evenimentului.
Restaurant Transilvania Zarnesti

Momente de sărbătoare

Cele mai frumoase momente de sărbătoare sunt cele petrecute de zile onomastice. Este o ocazie specială pentru a te bucura alături de familie și prieteni, de a sărbători cu voie bună și de a crea amintiri de neuitat.

Fă o rezervare în locația noastră pentru petrecerea ta de onomastică! Suntem aici să-ți oferim o experiență culinară deosebită, într-un cadru plăcut și elegant. Echipa noastră de specialiști în bucătărie pregătește preparate delicioase, care să-ți încânte invitații și să transforme această zi într-un eveniment memorabil.

La restaurantul nostru, vei beneficia de un meniu diversificat, adaptat gusturilor și preferințelor tale culinare. Fie că îți dorești preparate tradiționale sau alegi opțiuni mai sofisticate, la noi vei găsi tot ce-ți dorești.

Nu mai aștepta! Contactează-ne, rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru a trăi cele mai frumoase momente de sărbătoare chiar de ziua numelui tău!