footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

Restaurant Transilvania Zarnesti

Botez - Prima petrecere

Botez la Restaurant Transilvania- Prima petrecere în cinstea micuțului tău va genera, cu siguranță, emoții deosebite, atât pentru tine cât și pentru toți invitații. Crează o amintire solidă și memorabilă pe care să i-o faci cunoscută atunci când va crește. Vă veți putea bucura împreună de ceea ce a fost un eveniment inegalabil, special pregătit pentru el.

Botez Restaurant Transilvania
Botez Restaurant Transilvania
01

Meniu Special

Alege un meniu cu preparate delicioase, pregătite cu grijă și pricepere de bucătăria noastră, pe placul tuturor pentru o petrecere reușită.
02
Restaurant Transilvania

Spații de Cazare

Oferim spații de cazare pentru a putea beneficia de condiții de odihnă, pregătire și relaxare, înainte și după petrecere, pentru oaspeții tăi.
03

Parcare Privată

Parcarea restaurantului nostru asigură locuri de parcare și siguranță autovehicolelor oaspeților tăi pentru un plus de confort.
04

Free Wi Fi

Internetul de mare viteză permite conexiuni multiple prin care puteți transmite momentele culminante ale petrecerii micuțului.
Restaurant Transilvania Zarnesti

Evenimentul tău este la fel de important și pentru noi

Vă invităm să ne contactați și să programați o vizită pentru a vă convinge de capacitățile și serviciile noastre remarcabile, special concepute pentru a oferi oportunități unice de organizare a evenimentelor.

Avem resursele și flexibilitatea necesară pentru a îndeplini toate dorințele și cerințele dumneavoastră. Spațiile noastre generoase, atmosfera primitoare și serviciile de calitate sunt menite să asigure succesul evenimentului dumneavoastră special.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să colaborăm împreună pentru a transforma petrecerea de botez la Restaurant Transilvania, într-o experiență de neuitat. Contactați-ne și permiteți-ne să vă demonstrăm de ce suntem alegerea perfectă pentru organizarea unui eveniment unic.