footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

RESTAURANT

0+

Ani de
experiență

restaurant
Restaurant Transilvania Zarnesti

Reper al gusturilor culinare

Cu atenția orientată către client și cu respectarea standardelor de calitate, Restaurant Transilvania Zarnesti reușește să satisfacă gusturi culinare diverse. Locația impunătoare, cu o priveliște ce iți taie respirația, se transformă într-o destinație de relaxare la poalele munților și un loc ideal pentru a te bucura de preparate tradiționale și nu numai. Curtea exterioară este o oază de liniște în care te poți afunda privind crestele munților ce ating parcă cerul. Serviciile de calitate și toate facilitățile vin în completarea acestei imagini pentru o vizită meritată.

Restaurant Transilvania

Încrederea și aprecierile clienților

Mulțumim pentru recomandări, aprecieri și pentru orice sfat și îndemn pe care cu siguranță, le vom trata cu maximă seriozitate. Scopul și misiunea noastră este satisfacția dumneavoastră!

4.7/5

Scor de incredere 4.4 (Bazat pe 797 review-uri pe Google)

restaurant transilvania
Restaurant Transilvania Zarnesti

Răsfăț și relaxare

Alege cu încredere preparatele noastre și savurează gusturi pe placul tău!
Meniul diversificat iți oferă oportunități multiple de a te bucura de bunătăți delicioase.

restaurant transilvania zarnesti

Pizza pe vatră

Restaurant Transilvania se laudă cu un blat crocant, copt pe vatră, ce face ca pizza să fie una deosebit de gustoasă.

Preparate tradiționale

Bucură-te de gustul unui preparat gătit după rețete tradiționale de specialiștii de la Restaurant Transilvania Zarnesti.
Restaurant Transilvania
restaurant transilvania zarnesti
Preparate internaționale
Încearcă gusturi noi și interesante ale preparatelor internaționale pregătite special la Restaurant Transilvania.

Preparate vegane

La Restaurant Transilvania găsiți o gamă largă de produse vegane pentru a completa paleta de gusturi și arome.
Restaurant Transilvania Zărnești
Restaurant Transilvania Zarnesti

Echipa noastră vă mulțumește

Echipa noastră depune eforturi constante pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă depăși așteptările. Noi, Restaurant Transilvania Zarnesti, ne străduim să fim în permanență în pas cu cele mai recente tendințe și inovații din industrie, astfel încât să vă putem oferi soluții moderne și eficiente.
Vă mulțumim pentru că ne-ați oferit oportunitatea de a colabora cu dumneavoastră și vă asigurăm că suntem dedicați în totalitate în a vă oferi cele mai bune servicii posibile. Echipa noastră este mereu deschisă la feedback și sugestii, deoarece dorim să ne dezvoltăm, și să venim mereu cu noutăți.
Vă asigurăm că veți beneficia de atenție și profesionalism deplin din partea echipei, în fiecare etapă a colaborării noastre. Ne dorim să construim relații pe termen lung și să devenim partenerul de încredere în domeniul nostru.

Restaurant

Meritele și aprecierile vin din satisfacerea gusturilor și preferințelor dumneavoastră. Echipa noastră livrează, așadar, preparate și servicii la un standard înalt al calității.

Încă o dată, vă mulțumim pentru că ați ales echipa noastră. Ne bucurăm să fim alături de dumneavoastră și să contribuim la succesul dumneavoastră.

Feedback si Sugestii

Restaurant TransilvaniaVino împreună cu cei dragi și bucură-te de o locație minunată, unde vei găsi o atmosferă liniștită și vei savura preparate delicioase care, cu siguranță, te vor convinge că ai făcut alegerea perfectă. După ce îți vei încheia experiența, te încurajăm să ne împărtășești părerea ta despre mâncare, serviciu și să ne oferi câteva sugestii pentru a atinge perfecțiunea în materie de ospitalitate.