footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

Restaurant Transilvania Zarnesti

Sărbătorește reușita

Vă oferim ocazia de a sărbători rezultatele remarcabile obținute de echipa dumneavoastră și dorim să răsplătim eforturile acesteia prin serviciile noastre pentru evenimente corporate Zarnesti Brasov de succes. Suntem bucuroși să vă oferim tot confortul pentru a completa și îmbogăți experiența petrecerii. Suntem pregătiți să organizăm împreună evenimente si petreceri corporate, teambuilding-uri și alte activități în Zărnești la Restaurant Transilvania, într-un decor și un peisaj extraordinar ce vor contribui cu siguranță la satisfacția participanților.

Evenimente corporate Restaurant Transilvania
Evenimente corporate Restaurant Transilvania
01

Free Wi Fi

Orice eveniment merită distribuit pe rețelele de socializare. Punem la dispoziție internet de mare viteză pentru rezultatele dorite și o conexiune stabilă.
02

Parcare Proprie

Deținem parcare generoasă, securizată cu suprafața asfaltată ce este monitorizată în permanență de camerele noastre de supraveghere.
03

Meniu Special

Meniul nostru este conceput pentru a impresiona și a satisface cele mai rafinate gusturi. Alegeți preparatele preferate pentru un eveniment la înălțime.

Contact Us

Restaurant Transilvania Zărnești

Arată tuturor recunoștința pentru reușită

Încurajați și sărbătoriți performanțele remarcabile ale echipei dumneavoastră, alegând să exprimați recunoștința și să celebrați eforturile lor prin evenimente corporate Zarnesti Brasov de neuitat.

La restaurantul nostru, veți găsi locația perfectă pentru a marca reușitele echipei dumneavoastră. Într-un mediu elegant și sofisticat, puteți să vă bucurați alături de colegi și să le arătați sincer aprecierea pentru munca lor dedicată.

Echipa noastră va crea o experiență memorabilă, având grijă de fiecare detaliu al petrecerii corporate. De la un meniu divers și rafinat, alcătuit din preparate delicioase, până la decoruri personalizate și o atmosferă festivă, vă garantăm că fiecare moment va fi de neuitat.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta detaliile evenimentului și pentru a personaliza experiența în funcție de preferințele dumneavoastră. Împreună, vom crea un eveniment special care va întări legăturile în echipă, va motiva echipa și va contribui la succesul viitor al companiei dumneavoastră.