footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

Restaurant Transilvania Zărnești

Conferințe, seminarii, prezentări și networking

Dispunem de toate condițiile necesare organizării de conferințe, seminarii, work-shopuri, prezentări și alte evenimente din cadrul companiilor la Restaurant Transilvania. Spațiile de cazare, de relaxare, restaurantul și gradina exterioară cu un decor deosebit constituie un plus de confort și relaxare pentru ședințele de networking pentru creare de noi legături și de consolidare a prezenței în piață.

Conferinte Restaurant Transilvania
01

Free Wi Fi

Facilitează utilizarea dispozitivelor pentru prezentare, transmisiuni sau înregistrarea momentelor.
02

Meniuri Dedicate

Disponibilitatea alegerii meniului și programul servirii, facilitează organizarea evenimentelor.
03

Parcare Privată

Parcarea restaurantului asigură locuri de parcare și siguranță autovehicolelor participanților.
04
Restaurant Transilvania

Spații de Cazare

Pentru organizarea evenimentelor de durată, punem la dispoziție și spații de cazare pentru confort și relaxare.
Restaurant Transilvania Zărnești

Organizare eficientă a unui eveniment business

Pentru organizarea eficientă a unui eveniment business, precum conferințe, seminarii, workshopuri, prezentări și întâlniri de networking, sunt necesare condiții pe măsură. Suntem aici să vă oferim servicii și facilități de calitate, care să contribuie la reușita evenimentului dumneavoastră.

Echipa noastră este specializată în organizarea evenimentelor profesionale și are experiență în gestionarea tuturor detaliilor necesare. Indiferent de dimensiunea sau specificul evenimentului, suntem pregătiți să vă asigurăm tot suportul de care aveți nevoie.

Punem la dispoziție spații moderne și bine echipate, potrivite pentru întâlniri de afaceri și prezentări de înaltă calitate. De asemenea, vă oferim facilități tehnologice avansate și conexiune Wi-Fi rapidă și stabilă. Asigurăm și servicii de catering, pentru a vă oferi opțiuni variate de meniuri și gustări, potrivite pentru fiecare tip de eveniment.

Contactați-ne acum pentru a discuta despre nevoile și cerințele dumneavoastră specifice și să începem planificarea evenimentului dumneavoastră! Vom oferi tot sprijinul si efortul în asigurarea unei organizări eficiente și a unui eveniment de succes.