footer-logo
Savureaza adevarata placere si surprinde-ti papilele gustative cu preparatele noastre.

Contact

Str. Ciucaș, nr. 9 Zărnești, Brașov

+40 749 395 532

office@leaucom.ro

Restaurant Transilvania Zarnesti

Fii în centrul atenției chiar de ziua ta

Zile de nastere Zarnesti: Petrece alături de familie și prieteni și fii centrul evenimentului tău! Bucură-te de o atmosferă minunată și un peisaj superb în orice anotimp și petrece zile de naștere Zarnesti, la Restaurant Transilvania,cu un impact pozitiv și încântător asupra invitaților tăi. Cu siguranță iți va fi apreciată alegerea și din punctul de vedere al gusturilor din farfurie și o servire impecabilă.

Zile de nastere Zarnesti
01

Free Wi Fi

Transmite live chiar de la ziua ta pentru că și cei dragi de departe să poată fi alături de tine în acest moment special.
02

Parcare Privată

Parcarea noastră asigură locuri și siguranța autovehicolelor oaspeților tăi pentru un plus de confort.
03
Restaurant Transilvania

Spații de Cazare

Ai toate condițiile necesare pentru a te odihni după petrecere sau chiar a petrece un scurt sejur minunat.

Contact Us

Restaurant Transilvania Zarnesti

Bucură-te cu fiecare an de realizări și împliniri !

Descoperă magia unor zile de naștere Zarnesti minunate și sărbătorește într-un mod unic și memorabil! Este momentul perfect pentru a te bucura alături de cei dragi și a crea amintiri de neuitat.

Spune-ne ideile tale pentru cea mai cool petrecere de ziua ta. Vom asculta cu atenție și vom pune în practică fiecare detaliu, pentru ca ziua ta să fie una extraordinară. Magia unei zile de naștere Zarnesti este importantă si putem asigura acest lucru.

Indiferent dacă îți dorești o petrecere în aer liber, o tematică specială sau un meniu cu preparate delicioase, suntem aici să facem totul posibil pentru a-ți oferi cea mai impresionantă zi de naștere. Vino și povestește-ne cum îți imaginezi evenimentul și noi ne vom asigura că este exact așa cum ți-ai dorit.

Nu mai sta pe gânduri! Lasă-ne să ne ocupăm de organizare și să-ți oferim experiența pe care o meriți! Contactează-ne acum și pregătește-te pentru o zi specială în care vei fi în centrul atenției și vei crea amintiri de neuitat alături de cei dragi!